Tort truskawkowy wegański bez laktozy
Doskonały wybór dla tych, którzy pragną cieszyć się wyjątkowym smakiem truskawek bez żadnych kompromisów. Przekonaj się, że tort wegański może być równie pyszny, co tradycyjne wersje! Dekoracja uzależniona jest od sezonu.
Wegański tort truskawkowy, idealny dla wszystkich, którzy cenią smak i zdrowy wybór.
To lekki mus truskawkowy, przygotowany bez produktów pochodzenia zwierzęcego i bez laktozy. Nasza tajemnica to wykorzystanie aquafaby, agaru i pysznego musu truskawkowego. Jak we wszystkich tortach używamy tylko naturalnych składników. To doskonały wybór dla tych, którzy pragną cieszyć się wyjątkowym smakiem truskawek bez żadnych kompromisów. Przekonaj się, że tort wegański może być równie pyszny, co tradycyjne wersje!
Zachęcamy do zamówienia tortu w formie upominku, z wybraną kartką okolicznościową oraz pasującymi świeczkami.
(Na terenie zakładu wykorzystywane są: mąki, jaja, orzechy, sezam i mleko. W związku z czym każdy z produktów może zawierać śladowe ilości wymienionych alergenów, nawet jeżeli nie są wyszczególnione w opisie i wykazie składników.)
Woda; Truskawki 16%; Cukier; Mąka PSZENNA; Napój owsiany (Woda, OWIES, Olej słonecznikowy, sól); mleko kokosowe, śmietana roślinna, Dynia; Olej rzepakowy; Aquafaba, Kwas cytrynowy, Cytryna – sok, Agar agar, Proszek do pieczenia (substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, difosforan disodowy, mąka PSZENNA), Aromat
Dekoracja – uzależniona od sezonu – Truskawki 11%; Żel (Syrop glukozowy, woda, substancja żelująca: pektyna, alginian sodu, karagen, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodowy, mleczna wapnia, fosforan trójwapniowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat naturalny).