Gâteau meringué expresso
Krem kawowy na bazie likieru kawowego Kahula w połączeniu z mleczną czekoladą to wyjątkowa gratka smakowa dla miłośników kawy z bezą, czy jak w tym przypadku – bezy z kawą. Środek tortu skrywa lekko gorzka i półpłynna masa kakaowa.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Nous vous encourageons à commander un gâteau sous forme de cadeau, avec celui choisi kartką okolicznościową.
Cukier; OEUFS DE POULET; Śmietana (DU LAIT); Śmietanka (Śmietanka – DU LAIT; carraghénane); Chocolat (Sucre ; Beurre de cacao ; LAIT pełne w proszku; Miazga kakaowa; Emulgator: lecytyny SOJA; Naturalny aromat waniliowy); Czekolada (Miazga kakaowa; Cukier; Tłuszcz kakaowy; Emulgator: lecytyny SOJA, E476; Naturalny aromat waniliowy); Likier kawowy Kahula; Woda; Kakao; Syrop glukozowy; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Pasta waniliowa (Syrop glukozowy; Ekstrakt z wanilii i nasiona wanilii; Dodatki smakowe; Barwniki: E160b (ii), kurkuminy); Żelatyna; Kawa rozpuszczalna; Sól.
Décoration: Czekoladowe ziarna kawy (Cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; ziarna kawy; emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat; substancja glazurująca: E414; syrop glukozowy; ekstrakt z wanilii); Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; LAIT poudre complète; Lactose (DU LAIT); Émulsifiant : lécithines (SOJA); Arôme naturel de vanille);
Nous recommandons également
D'autres achetaient aussi
58 PLN
Prix au kilo