Eklerki z budyniem 
				8,90 zł
Ciastko parzone z kremem budyniowym i polewą z gorzkiej czekolady.
Opis
									Składniki
									Tabela wartości odżywczych
							Opis
					
Eklerki błyskawicznie potrafią znikać z talerza, stąd pewnie ich nazwa, która dla Francuzów oznacza błyskawicę właśnie. Zaś Anglicy mawiają, że to ciastko ma długi kształt, ale krótkie życie. No, bo kto by się oparł takiemu słodziakowi?
Składniki
					
Mąka pszenna, jaja, masło, margaryna, proszek do pieczenia, budyń waniliowy, mleko, spirytus, gorzka czekolada, kakao, cukier.
Tabela wartości odżywczych
					
 
								


 
								 
								 
								 
								 
								 FI
FI				 PL
PL					           EN
EN					           DE
DE					           SV
SV					           NB
NB					           UK
UK					           CS
CS					           IT
IT					           ES
ES					           FR
FR