Espresso marängtårta
Krem kawowy na bazie likieru kawowego Kahula w połączeniu z mleczną czekoladą to wyjątkowa gratka smakowa dla miłośników kawy z bezą, czy jak w tym przypadku – bezy z kawą. Środek tortu skrywa lekko gorzka i półpłynna masa kakaowa.
Tårtdekoration beror på säsong.
Vi uppmuntrar dig att beställa en tårta i form av en gåva, med den utvalda gratulationskort.
Cukier; KYCKLINGÄGG; Śmietana (FRÅN MJÖLK); Śmietanka (Śmietanka – FRÅN MJÖLK; karragenan); Choklad (socker; kakaosmör; MJÖLK pełne w proszku; Miazga kakaowa; Emulgator: lecytyny SOJA; Naturalny aromat waniliowy); Czekolada (Miazga kakaowa; Cukier; Tłuszcz kakaowy; Emulgator: lecytyny SOJA, E476; Naturalny aromat waniliowy); Likier kawowy Kahula; Woda; Kakao; Syrop glukozowy; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Pasta waniliowa (Syrop glukozowy; Ekstrakt z wanilii i nasiona wanilii; Dodatki smakowe; Barwniki: E160b (ii), kurkuminy); Żelatyna; Kawa rozpuszczalna; Sól.
Dekoration: Czekoladowe ziarna kawy (Cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; ziarna kawy; emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat; substancja glazurująca: E414; syrop glukozowy; ekstrakt z wanilii); Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MJÖLK fullt pulver; laktos (FRÅN MJÖLK); Emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA); Naturlig vaniljsmak);