Gâteau meringué aux framboises
Doskonały tort bezowy z kremem mascarpone i z nadzieniem malinowym. To nasz najpopularniejszy tort na bazie bezy! Połączenie malin i delikatnego serka mascarpone gwarantuje ucztę dla podniebienia.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Nous vous encourageons à commander un gâteau sous forme de cadeau, avec celui choisi kartką okolicznościową.
Cukier; Ser Mascarpone (CRÈME pasteryzowana; regulator kwasowości: kwas cytrynowy); OEUFS DE POULET; Śmietanka (Śmietanka – DU LAIT; Karagen); Maliny; Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; LAIT poudre complète; Lactose (DU LAIT); Émulsifiant : lécithines (SOJA); Naturalny aromat waniliowy); Woda; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Cytryna – sok; Sól.
Décoration: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Nous recommandons également
D'autres achetaient aussi
58 PLN
Prix au kilo