Cake meringué mangue-passion
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Mus wzbogacony jest żelką z owoców egzotycznych mango i marakuja.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Nous vous encourageons à commander un gâteau sous forme de cadeau, avec celui choisi kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka DU LAIT; carraghénane); OEUFS DE POULET; Ser Mascarpone (CRÈME pasteryzowana; regulator kwasowości: kwas cytrynowy); Mango – pulpa 5,2%, Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; LAIT poudre complète; Lactose (DU LAIT); Émulsifiant : lécithines (SOJA); Arôme naturel de vanille); Marakuja – puree 2,6%; Woda; Sok z limonki; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Décoration: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Nous recommandons également
D'autres achetaient aussi
58 PLN
Prix au kilo