Espresso marenki kakku
Krem kawowy na bazie likieru kawowego Kahula w połączeniu z mleczną czekoladą to wyjątkowa gratka smakowa dla miłośników kawy z bezą, czy jak w tym przypadku – bezy z kawą. Środek tortu skrywa lekko gorzka i półpłynna masa kakaowa.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Suosittelemme tilaamaan kakun lahjaksi valitun kanssa kartką okolicznościową.
Cukier; KANAN MUNAT; Śmietana (MAIDOSTA); Śmietanka (Śmietanka – MAIDOSTA; karrageeni); Suklaa (sokeri; kaakaovoi; MAITO pełne w proszku; Miazga kakaowa; Emulgator: lecytyny SOIJA; Naturalny aromat waniliowy); Czekolada (Miazga kakaowa; Cukier; Tłuszcz kakaowy; Emulgator: lecytyny SOIJA, E476; Naturalny aromat waniliowy); Likier kawowy Kahula; Woda; Kakao; Syrop glukozowy; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Pasta waniliowa (Syrop glukozowy; Ekstrakt z wanilii i nasiona wanilii; Dodatki smakowe; Barwniki: E160b (ii), kurkuminy); Żelatyna; Kawa rozpuszczalna; Sól.
Koriste: Czekoladowe ziarna kawy (Cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; ziarna kawy; emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat; substancja glazurująca: E414; syrop glukozowy; ekstrakt z wanilii); Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MAITO täysi jauhe; Laktoosi (MAIDOSTA); Emulgointiaine: lesitiinit (SOIJA); luonnollinen vaniljan maku);