Serniko-makowiec 
				Cena za kilogram: 61,9 zł
Połączenie masy serowej i masy makowej z bakaliami na kruchym cieście.
Opis
									Składniki
									Tabela wartości odżywczych
							Opis
					
W kuchni istnieją połączenia idealne – takie jak połączenie sernika i makowca!
Koniecznie zaplanuj miejsce dla tego prostego, ale wyjątkowego ciasta w swoim świątecznym menu. Serniko-makowiec domowy przełożony jest pyszną masą makową bogatą w bakalie: rodzynki, orzechy i figi.
Inne rodzaje serników dostępne tutaj.
Składniki
					
Twaróg, mak, jaja, cukier, margaryna, masło, ziemniaki, budyń, rodzynki, figi, mąka ziemniaczana, cukier wanilinowy, proszek do pieczenia, skórka pomarańczowa.
Tabela wartości odżywczych
					
 
								



 
								 
								 
								 
								 
								 EN
EN				 PL
PL					           DE
DE					           SV
SV					           NB
NB					           UK
UK					           FI
FI					           CS
CS					           IT
IT					           ES
ES					           FR
FR