Mango-passion fruit meringue cake
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Mus wzbogacony jest żelką z owoców egzotycznych mango i marakuja.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
We encourage you to order a cake in the form of a gift, with the chosen one kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka FROM MILK; carrageenan); CHICKEN EGGS; Ser Mascarpone (CREAM pasteurized; acidity regulator: citric acid); Mango – pulpa 5,2%, Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MILK full powder; Lactose (FROM MILK); Emulsifier: lecithins (SOY); Natural vanilla flavor); Marakuja – puree 2,6%; Woda; Sok z limonki; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Decoration: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.