Mango-pasjonsfrukt marengskake
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Mus wzbogacony jest żelką z owoców egzotycznych mango i marakuja.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Vi oppfordrer deg til å bestille en kake i form av en gave, med den utvalgte kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka FRA MELK; karragenan); KYLLINGEGG; Ser Mascarpone (KREM pasteurisert; surhetsregulator: sitronsyre); Mango – pulpa 5,2%, Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MELK fullt pulver; Laktose (FRA MELK); Emulgator: lecitiner (SOY); Naturlig vaniljesmak); Marakuja – puree 2,6%; Woda; Sok z limonki; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Dekorasjon: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.