Espresso marengskake
Krem kawowy na bazie likieru kawowego Kahula w połączeniu z mleczną czekoladą to wyjątkowa gratka smakowa dla miłośników kawy z bezą, czy jak w tym przypadku – bezy z kawą. Środek tortu skrywa lekko gorzka i półpłynna masa kakaowa.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Vi oppfordrer deg til å bestille en kake i form av en gave, med den utvalgte kartką okolicznościową.
Cukier; KYLLINGEGG; Śmietana (FRA MELK); Śmietanka (Śmietanka – FRA MELK; karragenan); Sjokolade (sukker; kakaosmør; MELK pełne w proszku; Miazga kakaowa; Emulgator: lecytyny SOY; Naturalny aromat waniliowy); Czekolada (Miazga kakaowa; Cukier; Tłuszcz kakaowy; Emulgator: lecytyny SOY, E476; Naturalny aromat waniliowy); Likier kawowy Kahula; Woda; Kakao; Syrop glukozowy; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Pasta waniliowa (Syrop glukozowy; Ekstrakt z wanilii i nasiona wanilii; Dodatki smakowe; Barwniki: E160b (ii), kurkuminy); Żelatyna; Kawa rozpuszczalna; Sól.
Dekorasjon: Czekoladowe ziarna kawy (Cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; ziarna kawy; emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat; substancja glazurująca: E414; syrop glukozowy; ekstrakt z wanilii); Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MELK fullt pulver; Laktose (FRA MELK); Emulgator: lecitiner (SOY); Naturlig vaniljesmak);