7 typer shortcrust cookies! Hva er nytt i Jacek Plack

Shortcrust cookies er en deilig snack for enhver anledning! Det er også et perfekt produkt for HoReCa-industrien, det vil si for hoteller, restauranter, kafeer osv. Ulike sett med småkaker er også et deilig tillegg til et søtt bord under konferanser, bryllup eller andre møter og feiringer. I => Jacek Placek konfektbutikk Vi har tilberedt så mange som 7 typer av dette bake produktet, alle basert på naturlige, næringsrike ingredienser! Bli kjent med våre nyeste produkter! 

Pragniemy nadmienić, że nasza cukiernia nie posiada produktów dedykowanych dla osób z celiakią, jednakże osoby unikające glutenu znajdą w naszej ofercie smaczne i przeznaczone dla nich wypieki. Na terenie naszego zakładu wykorzystywane są: mąki, jaja, orzechy, sezam i mleko, w związku z czym każdy z produktów może zawierać śladowe ilości wymienionych alergenów, nawet jeżeli nie są wyszczególnione w opisie i wykazie składników.

FIT veganske kjeks

Denne typen => informasjonskapsler idealnie wpisuje się w dietę dla osób o szczególnych wymaganiach pokarmowych – ze względu na brak nabiału, jaj oraz obniżoną zawartość glutenu. Ich bazowym składnikiem są płatki owsiane górskie, które wzbogaciliśmy o suszoną żurawinę, pestki dyni, siemię lniane oraz mielony len. Zamiast masła zastosowaliśmy olej kokosowy, natomiast słodki smak naszym ciasteczkom zapewnia sztuczny miód.

FIT veganske småkaker smaker ikke bare godt, men gir også kroppen din verdifulle næringsstoffer! Takket være det høye innholdet av fiber og verdifulle korn er de næringsrike og mettende. De vil gi deg gleden av å spise på en sunn måte!

Havrekjeks med smør

Dette er klassiske havregrynkaker - det perfekte valget for de som liker å nyte tradisjonell smak og aroma! De inneholder solsikke- og sesamfrø, samt kokosflak. I tillegg inneholder de hvetemel, egg, sukker og selvfølgelig smør.

Overfloden av fiber og verdifulle korn gir våre havregrynkaker en sunn kvalitet, noe som gjør dem til et velsmakende tillegg til ditt daglige kosthold!

Appelsinkaker med tranebær

Dette er smurtekaker med tørkede tranebær og appelsinjuice. De har en unik smak og intens sitrusaroma! Prøv våre informasjonskapsler, og det vil være en ekte glede for ganen din!

Sammensetningen deres inkluderer hvetemel, smør, sukker, bakepulver, tørkede tranebær, appelsinjuice og skall.

 

 

Keto mandelkaker

Jest to nasz kolejny produkt przygotowany z myślą o osobach ze specjalnymi potrzebami żywieniowymi – przede wszystkim dla osób stosujących dietę ketogeniczną. Mąka migdałowa mają obniżoną zawartość glutenu, a dzięki użyciu ksylitolu ciasteczka mają niski indeks glikemiczny.

Småkakene lages med mandelmel, egg og bjørkesukker. De utmerker seg ved sin appelsintone, som er gitt av revet skall av denne frukten og dens juice. Kakene er litt fuktige inni.

Kakao havregrynkaker

Są to kruche, owsiane ciastka w kakaowej odmianie. Tę wersję wypieku wykonujemy bez użycia mąki pszennej, a bazując jedynie na płatkach owsianych, dzięki czemu ciasteczka są idealną przekąską dla osób unikających gluten. Ponadto ich istotnym składnikiem jest masło orzechowe (z orzechów ziemnych). A jako słodki dodatek zastosowaliśmy pastę waniliową.

Våre sandkaker fra havregryn har en unik smak og aroma, som gis av kakao og peanøttsmør. De inneholder glutenfritt mel og er rike på fiber, noe som gjør at du kan nyte å spise dem og samtidig sikre et sunt kosthold.

Speltkjeks med bjørkesukker

Denne typen informasjonskapsler er et utmerket valg for personer som sliter med diabetes eller overvekt. Takket være nøye utvalg av ingredienser har de lav glykemisk indeks – vi brukte xylitol (bjørkesukker), speltmel av fullkorn og linfrø. I tillegg inneholder de smør, egg, havrekli og banan.

Våre fullkornskaker uten tilsatt sukker er perfekte for en sunn livsstil! De er et godt tillegg til ditt daglige kosthold, og du vil garantert like deres sprø tekstur og subtile smak.

Vegansk jordbærkake uten laktose

Bortsett fra shortcrust cookies, er det noe nytt hos Jacek Plack => vegansk jordbærkake. To idealna propozycja dla osób, które w swojej diecie rezygnują z artykułów odzwierzęcych. Ten rodzaj tortu przygotowujemy z ciasta biszkoptowego na bazie mleka owsianego oraz dyni. Natomiast do zrobienia kremu używamy aquafaby, czyli wody pozostałej po gotowaniu cieciorki – świetnie nadającej się do ubijania. Do powstałej masy dodajemy truskawki, aby nadać jej pyszny smak tych owoców, a także dekorujemy nimi wierzch i boki ciasta. Całość znakomicie się prezentuje i smakuje wybornie!

 

Vi oppfordrer deg til å prøve denne versjonen av kaken - vi garanterer gleden av å spise ikke bare for veganere!

Og i ukene som kommer, på Cukiernia Jacek Placek, forbereder vi premieren på over 10 kaker i ulike smaker og dekorasjoner! Vi har jobbet intenst med konsept og produksjon av et nytt kakesortiment i lang tid. Snart vil du oppdage våre siste bakeforslag!