Torta meringata con ribes e melograno
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Dodatek porzeczek i owoców granatu dodaje tortu charakteru.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Ti invitiamo a ordinare una torta sotto forma di regalo, con il prescelto kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka DAL LATTE; carragenina); UOVA DI POLLINA; Ser Mascarpone (CREMA pastorizzato; correttore di acidità: acido citrico); Porzeczka czerwona 8%; Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; Laktoza (DAL LATTE); Emulsionante: lecitine (SOIA); Naturalny aromat waniliowy); Sok z limonki; Woda; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Decorazione: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Consigliamo anche
Anche altri stavano comprando
58 zloty
Prezzo al chilo