Безе еспресо
Krem kawowy na bazie likieru kawowego Kahula w połączeniu z mleczną czekoladą to wyjątkowa gratka smakowa dla miłośników kawy z bezą, czy jak w tym przypadku – bezy z kawą. Środek tortu skrywa lekko gorzka i półpłynna masa kakaowa.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Рекомендуємо замовити торт у вигляді подарунка, з обранцем kartką okolicznościową.
Cukier; КУРЯЧІ ЯЙЦЯ; Śmietana (З МОЛОКА); Śmietanka (Śmietanka – З МОЛОКА; карагенан); Шоколад (цукор; масло какао; МОЛОКО pełne w proszku; Miazga kakaowa; Emulgator: lecytyny СОЯ; Naturalny aromat waniliowy); Czekolada (Miazga kakaowa; Cukier; Tłuszcz kakaowy; Emulgator: lecytyny СОЯ, E476; Naturalny aromat waniliowy); Likier kawowy Kahula; Woda; Kakao; Syrop glukozowy; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Pasta waniliowa (Syrop glukozowy; Ekstrakt z wanilii i nasiona wanilii; Dodatki smakowe; Barwniki: E160b (ii), kurkuminy); Żelatyna; Kawa rozpuszczalna; Sól.
Прикраса: Czekoladowe ziarna kawy (Cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; ziarna kawy; emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat; substancja glazurująca: E414; syrop glukozowy; ekstrakt z wanilii); Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; МОЛОКО повний порошок; лактоза (З МОЛОКА); Емульгатор: лецитини (СОЯ); Натуральний ванільний ароматизатор);