Tarta Makowa z Kremem Kahlua to harmonijne połączenie maku i kremu kawowego zaskoczy bogactwem smaku i elegancją, stając się ozdobą każdego świątecznego stołu.
Delikatna, kruche ciasto tarty tworzy idealną bazę dla wilgotnej i aromatycznej masy makowej, przygotowanej z najwyższej jakości maku. Nadzienie uzupełnia krem na bazie likieru Kahlua, który dodaje deserowi wyrafinowanej kawowej głębi oraz aksamitnej tekstury. Całość wieńczy lekka dekoracja, która dodają deserowi świątecznego charakteru.
Tarta Makowa z Kremem Kahlua to doskonały wybór dla miłośników nietuzinkowych deserów, łączących tradycyjne smaki z nowoczesnymi akcentami. Idealnie sprawdzi się jako efektowny dodatek do świątecznej kawy, sposób na zachwycenie gości czy wyjątkowy, słodki prezent dla bliskich. Jeśli szukasz czegoś, co wyróżni Twoje święta, ta tarta będzie niezapomnianym wyborem.
Tarta makowa z kremem Kahlua – składniki: Śmietanka (Śmietanka – Z MLEKA; Karagen), Mąka PSZENNA, Woda, Cukier, Margaryna (Oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy); woda; emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny); regulator kwasowości (kwas cytrynowy); aromat; barwnik (karoteny)), Czekolada (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny SOJOWE, naturalny aromat waniliowy), JAJA KURZE, Mak niebieski, Likier kaowoy Kahula, Masło (Z MLEKA), Biszkopt (JAJA KURZE, Mąka PSZENNA, Cukier, Woda, Proszek do pieczenia (substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, difosforan disodowy, mąka PSZENNA)), Cukier wanilinowy, 1% Pasta waniliowa, Rodzynki, Kakao, Żelatyna, Kawa rozpuszczalna, ORZECH WŁOSKI, Smalec wieprzowy, Skórka pomarańczowa, Cytryna, Sól, Aromat migdałowy , Proszek do pieczenia (substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, difosforan disodowy, mąka PSZENNA)