Marengskake med rips og granateple
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Dodatek porzeczek i owoców granatu dodaje tortu charakteru.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Vi oppfordrer deg til å bestille en kake i form av en gave, med den utvalgte kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka FRA MELK; karragenan); KYLLINGEGG; Ser Mascarpone (KREM pasteurisert; surhetsregulator: sitronsyre); Porzeczka czerwona 8%; Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; Laktoza (FRA MELK); Emulgator: lecitiner (SOY); Naturalny aromat waniliowy); Sok z limonki; Woda; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Dekorasjon: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.