Meringue cake with currants and pomegranate
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Dodatek porzeczek i owoców granatu dodaje tortu charakteru.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
We encourage you to order a cake in the form of a gift, with the chosen one kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka FROM MILK; carrageenan); CHICKEN EGGS; Ser Mascarpone (CREAM pasteurized; acidity regulator: citric acid); Porzeczka czerwona 8%; Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; Laktoza (FROM MILK); Emulsifier: lecithins (SOY); Naturalny aromat waniliowy); Sok z limonki; Woda; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Decoration: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.