Mango-Maracuja-Baiser-Kuchen
Delikatny i orzeźwiający mus śmietankowy z dodatkiem limonki, mięty i bazylii zamknięty w 2 delikatnych jak chmurka blatach bezowych. Mus wzbogacony jest żelką z owoców egzotycznych mango i marakuja.
Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Wir empfehlen Ihnen, gemeinsam mit dem Auserwählten eine Torte in Form eines Geschenks zu bestellen kartką okolicznościową.
Cukier; Śmietanka (Śmietanka AUS MILCH; Carrageenan); HÜHNEREIER; Ser Mascarpone (CREME pasteryzowana; regulator kwasowości: kwas cytrynowy); Mango – pulpa 5,2%, Czekolada (Cukier; Tłuszcz kakaowy; MILCH Vollpulver; Laktose (AUS MILCH); Emulgator: Lecithine (SOJA); Natürliches Vanillearoma); Marakuja – puree 2,6%; Woda; Sok z limonki; Skrobia ziemniaczana; Olej rzepakowy; Ocet winny; Żelatyna; Sól; Mięta; Bazylia.
Dekoration: Dekoracja tortu uzależniona jest od sezonu.
Wir empfehlen auch
Andere kauften auch
58 PLN
Preis pro Kilo